Post by acothlaylaci on Mar 5, 2022 13:45:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MORTAL KOMBAT: A Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MORTAL KOMBAT: A Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogočite skrbniško ploščo ▞▞▞
▞▞▞ MORTAL KOMBAT: A Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Zabavna igra, a težko dobiti diamante. Z diamanti bi morali delati izzive, še posebej, ker je toliko znakov mk11.
No, zabavno je in vse, toda če rad ostaneš pokonci samo zato, da igraš prekleto igro, vedno piše "Potrebna je podatkovna povezava", čeprav prekleto dobro veš, da sem povezan. Fantje, morate popraviti to napako ZDAJ, resno, to pričakujem od majhnega podjetja, ne večmilijonskega podjetja, poleg tega bi se majhno podjetje verjetno bolj odzivalo, kako so padli mogočni.
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Hərəkət htaj
Odlična igra, moja glavna pritožba je glede načina lova na relikvije, ki se bodisi ne pojavlja zelo pogosto ali pa ne deluje pravilno. Skoraj celo leto sem šel, ne da bi se pojavil. končno se je pokazalo in uspelo mi je pridobiti shao kahn, potem ko sem po nesreči izbrisal igro iz telefona. Nato je izginila po določenem času in se spet pojavila čez teden ali dva. Vendar je od zadnjega nastopa minilo nekaj več kot mesec dni, zato se sprašujem, ali spet ne deluje?
Neverjetno povprečna igra. Razen če ste pripravljeni porabiti denar za pakete in dostojen znesek (približno 60 $ za dobro, a ne odlično ekipo), uvajajo tudi energetski sistem, kjer lahko igrate le nekaj iger, razen če želite gledati oglase, plačevati denar ali čakati dolgo časa. Skratka, prvo uro sem verjetno užival v igri in od tam je bilo samo navzdol, zato imam 2 zvezdici, ne 1.
Sama igra je precej preprosta, vizualno dobra. Mehanika bitke je v najboljšem primeru pikasta. Zamuda med uporabniškim vnosom in odzivom igre je zelo oteževalna. Liki pri napadu ne napadajo in pri blokiranju ne blokirajo, vendar je računalnik v teh procesih brezhiben. Lepo je, da je igra zahtevna, a če je omejena na samo 2 vložka, je ta izziv težko manifestirati. Upočasnitev uporabnika ne bi smela biti odgovor, le olajša igro, ki vam ni všeč.
Vojne frakcij so po nedavni posodobitvi prenehale delovati. Ko bo napaka odpravljena, bo pregled posodobljen na 5 zvezdic.
Mislim, da je igra zabavna za igranje in brušenje. Ima kul like, za katere še nisem slišal, kot je na primer Sonya. Toda pred kratkim, ko poskušam igrati igro, mi je aplikacija večkrat zaprla in ne vem, kako to popraviti. Prosim pomagajte mi hvala.
najboljša igra vseh časov malce Prevec prostora zauzame
nice ful je dobr k mas razlicne super atacke in dobre karakterje
S to zadnjo posodobitvijo je igra prešla iz 4* v 2*. Odšel iz nekega, kaj plačaš za igranje, moraš plačati za igranje. Vem, da je vojna frakcij popolnoma nepoštena. Vzel sem svojega nizko bronastega lika in se soočil z zlatim in srebrnim likom, ki je bil na isti ravni kot moj nizko bronasti lik. Vzel sem tudi svoje zlate, srebrne in bronaste znake najvišje ravni in se pomeril z zlatimi liki iste in višje ravni. Treba je reči, da še ena grize prah zaradi pohlepne igre Dev, ki je odstranila denar.
To je dobra igra. Samo imam težave pri prijavi v svoj Gmail račun, ker sem izbrisal igro in ko sem jo znova prenesel, se ne morem prijaviti v svoj Gmail ali Facebook, ne dovoli mi dostopa do svojih računov, na katerih sem porabil denar . Torej me zanima, kje je prijava v Gmail ali Facebook? Lahko bi prisegel, da ga je imel (urejeno) Torej nihče ne bo pogledal moje e-pošte ali moje ocene??
Zame igra ne deli nobene izkušnje, ki jo lahko dobite z dejanskimi igrami za konzolo MK. Za napredovanje do sodelovanja/dokončanja vseh dejavnosti, ki se pojavijo, so potrebna leta prizadevnega truda. Za to igro sem celo plačal denar in imam samo 2 zlati x fuzijski karti. Vzdušje, ki ga dobim od te igre, kriči o krčenju denarja.
Ta igra je tako dobra, toda v naslednji posodobitvi lahko to naredite za igro brez povezave. Če to storite, lahko vsakdo igra to igro tudi brez wifija ali podatkov, kar bi imelo v igri več igralcev.
Prihranil sem 70.000 koinov (za večino ljudi to ni nič drugega kot za novega igralca je grinds real), da sem dobil paket opreme in vse, kar sem dobil, je bilo skupno in ni kombinacij. Vse, kar storite, je večkrat, da tapnete zaslon in edini način, da dobite dobre like, je uporaba draguljev, edini način, da jih dobite, je, da dobite malo na vsaki ravni, porabite pravi denar ali gledate kup 30-sekundnih oglasov ( lahko gledate le 5 na dan). To je spodobno, vendar se splača zmagati in borba postane hitro dolgočasna
Dobra JE! 😈
Uživam v igranju te igre. Dal bi 5 zvezdic, vendar ne obstaja način za prodajo posebnih nadgradenj za napad. Vse svoje bronaste like imam popolnoma nadgrajene, ko gre za njihove posebne napade. Resnično bi rad videl način, kako jih prodati v naslednji posodobitvi. Prav tako samo priporočilo, da bi moral obstajati način za nakup posameznih kosov opreme, tako kot lahko kupite like. Ne glede na to, ali gre za kovance ali duše, ni pomembno. Prav tako bi rad videl več srebrnih ali zlatih znakov.
igranje je dobesedno samo tapkanje in občasno vlečenje. nimam pojma, kako ima to več kot 2 zvezdici. prav tako se je popolnoma izplačalo zmagati. slabši od battlefront 2.vsaj v tej igri, če bi bil super spreten, bi lahko sledil, vendar je v tej igri preveč preprosto, da bi bila spretnost dejavnik pri zmagi. če ta igra ne bi imela mortal kombat v imenu, ne bi bila niti približno tako priljubljena.
Ta ima več likov kot večina iger v franšizi in mnoge imajo brutalnosti. Če jih naključno izvlečete iz stolpov z omejenim časom, ko ne morete porabiti denarja za to, je v najboljšem primeru frustrirajoče, ko so padci naključni z nizkimi možnostmi. Poleg tega je pri zadnjih nekaj posodobitvah več likov skoraj neuporabnih zaradi 50 napak, ki uničijo igro.
Obožujem igre in franšizo Mortal Kombat. Težko je plačati 20 dolarjev za eno kartico vsakič, ko nekaj potrebujete. Razen tega se igre super veselijo še več.
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Акционе xjpu
Bila je precej zabavna igra, preden so jo "izboljšali". Zdaj v izzivih dobite samo eno težavnostno stopnjo, tako da združitev obstoječih kart prek duš traja dlje. Naj v 12-urnem obdobju nadgradijo samo 3 naključne igralce. Preden ste lahko nabrali duše in preprosto nakupovali za igralca, ki ste ga želeli združiti. Še vedno bodo igrali, vendar ne tako pogosto ... očitno je, da želijo, da ljudje kupujejo duše in kovance z dejanskim denarjem. Kupite vse izboljšave so igro naredile manj zabavno.
3 zvezdice predvsem zato, ker vse zahteva plačila za pomemben napredek. Po novi posodobitvi danes ne morem igrati v vojnah frakcij, stalne napake v povezavi in neuspeh pri iskanju nasprotnika. To se še nikoli ni zgodilo.Nekako obžalujem, kar sem rekel o igri, da je zelo zaostala. Poskušal sem zadeti to je prvič, da sem bil priča zaostanku na motar combat mobile, moj wifi je bil v redu, vendar lahko popravite to WB
Igra ima dobre točke & amp; slabe točke. Stolpi dogodka r namenjen za slogging skozi šefi. Spretnost dejansko ni res dejavnik.Vendar, v nasprotju z drugimi ocenami, ki sem jih prebral, imajo način mirovanja kmetovanja valute, ki, če ste pacient, zagotavlja, da vam dejansko ni treba porabiti denarja za zlivanje kartic. Traja nekaj časa, a res, če uživate v igri, zakaj bi se tako mudilo, da bi jo prebili? Delam že 5 let & še vedno nimajo vseh, vendar bodo, ne da bi plačali več.
želim si, da bi lahko naredili takšne igre, kjer ni potrebna povezava wifi ali vsota .. zaželeno razmišljanje
Nova posodobitev mi sploh ne dovoli igrati, ves čas govori, da ni sinhronizirana in potrebuje ponovni zagon. Potem, ko se znova zažene, naredi popolnoma isto stvar. Kaj je s tem?!
Zelo kul in zabavno, če imate potrpežljivost za učenje in dober spomin, da si zapomnite vse možnosti s hitro zmogljivo napravo
Najboljša igra eaver
Všeč mi je igra, vendar je zanič, da ne podpira igre prijateljev. Lepo bi bilo, da bi spet igral, prijatelj, saj imava oba naloženo igro.
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Laga vnx
Sausage Wars.io Pelihalli cxad
Igranje iger je solidno in zabavno, oglasi za ponastavitev ali nagrade so prevara, delujejo le 5 % časa. Paketi so noro dragi z zelo majhnimi možnostmi, da dobite, kar želite. V bistvu pričakujte, da boste mesece mleli za vse vrhunske like ...
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Akcijske igre litt
Igra se ne naloži in veliko zaostaja ... in trgovina je zdaj zanič, ko so spremenili način nakupa likov. Zelo sem razočaran in upam, da bodo napake in težave kmalu odpravljene. S to igro sem odvisen že skoraj 2 leti ... pomagala mi je prebroditi nešteto ur čakanja v zdravniških ordinacijah in dolgočasnih sestankov PTA. Ne bi rad izbrisal aplikacijo.
Všeč mi je igra in igra je videti kot prava igra, samo želim si, da bi lahko igral s svojim krmilnikom Xbox, kot je mobilni telefon Call of Duty
Osebno po mojih izkušnjah menim, da je to dobra igra, da sploh ne zaostaja in je res zabavna, ko mi je dolgčas. Igram jo, ko sem nekaj.
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Акционе kdsp
To je dobra igra in plačal sem za nekatere stvari..ljubim to igro, trajala bo večno!!!
Igra in grafika sta osupljiva. Toda spraševal sem se, kako bi dobil v roke nočno moro Jason Voorhees, ali lahko prinesete nahrbtnike, ki ga lahko dobite tudi, če ni preveč težav, če vprašate, ali lahko v ta paket dodate tudi Leatherfacea in Freddyja Kruegerja, prosim in hvala
Prav Tako ima veliko igranja nimam besed .... ravno awsome igra ni šlo za laž.
Včasih sem se pri igranju te igre resnično zabaval. Po posodobitvi sta se povezovanje in splošna težavnost igre drastično zmanjšala v kakovosti. Res sem vznemirjen, ker sem v to igro vložil neumno veliko časa pred to posodobitvijo od Boga zapuščenega.Priporočam, da ga popravite in naredite tako, kot je bilo prej, preden izgubite veliko igralcev. Na zdravje.